• P 
  • P 
  • Technolog potravinářské výroby / pekař 

Technolog potravinářské výroby / pekař

Zaměstnavatel: HAVLÍK OPAL spol. s r.o.
Opavská 1437
Bruntál

místo výkonu práce : Bruntál, Opavská 47
Zdravotní způsobilost, praxe v potravinářském oboru min. 5 let, výborná znalost pekařských výrobních technologií, časová flexibilita, samostatnost, ŘP sk.B, manuální zručnost, odolnost vůči stresu, zodpovědnost, ochota učit se novým věcem, kategorie prací č. 3.
Náplň práce: kontrola všech fází výrobního procesu, výstupní kontrola hotových výrobků tak, aby odpovídaly schválenému standardu, znalost systému HACCP a požadavků IFS, nastavování a údržba výrobní technologie, řízení a plánování výroby dle požadavků z obchodního oddělení, vedení menšího kolektivu pracovníků, organizování směn
prac. poměr na dobu neurčitou na 1 rok, po zapracování možnost prodloužení smlouvy na dobu neurčitou
Nabízíme: perspektivní pozici ve stabilní společnosti, stravenky, odměny.
Hlásit se na e - mail : kvalita@havlik-opal.cz nebo na tel. č. 725 756 376, popř. osobně na výše uvedené adrese / Po - Pá vždy od 8 do 15 hodin /.
Z : 30.7.2019
Volné místo technolog potravinářské výroby / pekař pro lokalitu Bruntál.

Nástup možný od: 01. 09. 2019
Směnovost: Pružná pracovní doba

odpovědět
Technolog potravinářské výroby / pekař
Kontaktní osoba: Bc. Jana Štíbrová
Reagovat: odeslat životopis zaměstnavateli
Požadavky vzdělání: Střední odborné (vyučen)
Pozice určená pro region: Moravskoslezský kraj