• P 
  • P 
  • Kuchař / kuchařka v podnikové jídelně 

Kuchař / kuchařka v podnikové jídelně

Zaměstnavatel: Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Máchova 400

Pracoviště: Nemocnice Benešov
Náplň práce: samostatná výroba jídel podle požadavků nutričních specialistek a podle dietního systému nemocnice, úklid svého pracoviště, výdej jídla na zaměstnanecké jídelně, výdej obědů v tabletovém systému pro pacienty.
Podmínkou vzdělání v oboru, zdravotní průkaz. Nabízíme adekvátní mzdové ohodnocení, 25 dní dovolené + 2 dny zdravotního volna, penzijní připojištění po odpracovaném 1 roce práce, zvýhodněné podnikové jesle, zvýhodněné jazykové kurzy, další zaměstnanecké benefity. Pracovní doba pondělí až neděle 5,00 hod. - 13,30 hod. v nepravidelném režimu.
Kontaktovat můžete přímo vedoucí provozu paní Jarmilu Turkovou, 721 981 730, email: jarmila.turkova@hospital-bn.cz

odpovědět
Kuchař / kuchařka v podnikové jídelně
Kontaktní osoba: Petra Zbořilová
Telefon: 317 756 554
Reagovat: odeslat životopis zaměstnavateli
Pracovního vztahu: Pracovní poměr - plný úvazek
Pozice určená pro region: Středočeský kraj