Zaměstnavatel: HOTELIS s.r.o. Zahradní 803 |
|
Kdo nahlásil: Svěrkošová Jana, tel.: 724 315 450, e-mail: secretary@hotelis.cz
8:00 - 17:00 h.
Náplň práce: příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu i a la carte; spolupráce při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, zodpovědnost za dodržování receptur a za kvalitu použitých surovin; rozdělení připravených pokrmů na samostatné porce, aranžování a dekorování jídel před podáváním, péče o kuchyňské nářadí a vybavení; spolupráce se zaměstnanci provozu;
Požadujeme: středoškolské vzdělání; pečlivost, spolehlivost a důslednost.
Nabízíme: práci v dynamicky se rozrůstající společnosti; odpovídající platové ohodnocení; možnost kariérního růstu.
Zvýhodněné ceny ubytování v rámci Hotelis hotelů; příspěvek na penzijní nebo životní pojištění; personální strava za zvýhodněnou cenu.