Volná místa profese číšník pro Bruntál vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 4
Vyučení v oboru je výhodou. Praxe na této pozici je vítaná. Zaškolení proběhne přímo na hotelu za účasti povolaných osob. Pracovní doba se dá domluvit po dohodě se společností. Pracovní doba je: 6.00 - 18.00, 8.00 - 20.00. Kontakt možný ...
Znalost AJ a ČJ výhodou. Požadujeme pečlivost, spolehlivost, samostatnost. Kontakt je možný POUZE e-mailem.
*KO: Šmach Petr, tel.: 602 815 271 - volejte pouze Po - Ne 09:00 - 20:00 hod. Nutná znalost a orientace v čepování piva (tzv. "na hladinku"). Samostatnost. Pracovní doba pivnice Po - Ne 15:00 - 23:00 hod., krátký/dlouhý týden. Nástup ihned. Nejprve ...
KO: Ul Haq Imran, tel.: 777 948 662, nutno domluvit si telefonicky schůzku - kontaktní osoba se nenachází na pracovišti Požadavky: zdravotní průkaz, anglický jazyk výhodou, večerní provoz
Životopisy zasílat na email: l.slota@nh-hotels.com.
KO: Bálková Iveta, tel.: 603 168 971, e-mail: manager@energia.cz
KO: Střádala Daniel, tel.: 603 170 935, e-mail: info@kotelnaopava.cz. 12ti hodinové směny, krátký/dlouhý týden
KO: Ježek Adam, tel.: 703 353 888, e-mail: restaurant.opava@gmail.com Hledáme nový gastro tým do nově zrekonstruované restaurace v Opavě.
KO: Lenka Hanousková, tel.: 606 042 108. Životopis zašlete na e-mail: personalni@agrobio.cz Nástup mopžný ihned, praxe v oboru vítána. Směnnost: krátký / dlouhý týden.
KO: Klapetek Petr Ing., tel.: 608 909 312 - volejte Po - Pá 8:00 - 19:00 hod., e-mail: info@hotelalgar.cz Do rodinného podniku s více, než 25 letou tradicí, hledáme novou posilu na pozici číšník/servírka. Očekáváme pracovitého a svědomitého kolegu, ...