Volná místa profese cukrář pro Nový Jičín vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
z:16.2.2024 CCo by Vás v práci čekalo? skvělá pracovní doba - ranní PO - PÁ, víkend patří Vám. Péče o váš tým - motivace, vedení, organizace práce a jejich podpora. Jako šéf kuchyně přijdete do styku nejen s vařečkou, ale i s počítačem. Řízení ...
z: 20.09.2023 a: 21.12.2023 Jedná se o výrobu cukrářských výrobků. Pracovní doba ÚT- PÁ, NE. Volná sobota a pondělí. Požadavky: - znalost nebo praxe s výrobou cukrářských výrobků (nepožadujeme vyučení v oboru), - pečlivost, samostatnost a ...
z: 09.03.2023 a: 21.12.2023 Místo vhodné i pro občany EU, cizince a zaměstnaneckou kartu. Náplň práce: - výroba jadranské zmrzliny, - pečení balkánských specialit. Po zapracování možnost navýšení mzdy. Kontakt: p. Ahmet Efendiler, telefonicky na ...
1. kontakt e-mailem: sladky@sladkycasy.cz Požadujeme vyučení v oboru a praxi.
KO: Jařabová Hana, tel.: 553 671 379, e-mail: cukrarna@jarabova.cz Hledáme kolegu/kolegyni na pozici cukrář/cukrářka v naší výrobně v Kravařích. Vyučení a praxe v oboru výhodou. Náplň práce: Nabízíme práci se sladkými zákusky a pohádkovými dorty, ...
Pracovní doba 05:30 až 14:00hod. Náplň práce: ruční výroba tradičních zákusků Požadujeme: vyučení v oboru Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Vít Pokorný: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: paulla11@post.cz; - telefonicky (pondělí ...
KO: Škrobánek Jakub, tel.: 739 193 717 , e-mail: miroslava.peslova@cantina-lafresca.cz Požadujeme: - vyučení v oboru - praxi v cukrářské výrobě Náplň práce: - výroba zákusků, dortů, moučníků, jemného pečiva, pohárů - zdobení, dokončování a ...
Nástup možný IHNED. Požadujeme: nutná praxe při výrobě cukrovinek Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Ebrar Melani: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: ebrarmelani@gmail.com - telefonicky na čísle 777 147 346
75122 Cukráři (kromě šéfcukrářů) ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Požadujeme spolehlivost, zručnost, cukrařina jako hobby, pečlivost, smysl pro pořádek a čistotu. Pracovní doba: 6-18 hod., krátký/dlouhý ...
75122 Cukráři (kromě šéfcukrářů) ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Požadujeme spolehlivost, pracovitost. Pracovní doba: 6-18 hod.