Volná místa Nymburk - Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou catering, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 9
Zajišťování kvality ve výrobě včetně vyhodnocování interní zmetkovitosti. Komunikace se zákazníky a dodavateli v oblasti kvality. Spolupráce s měrovým střediskem/ laboratoří a výrobou (lisovna, svařovna). Tvorba kontrolních návodek. Tvorba ...
Požadujeme: organizační schopnosti, proaktivitu, dobré komunikační schopnosti, orientaci v novém prostředí, manuální zručnost
Požadujeme: organizační schopnosti, proaktivitu, dobré komunikační schopnosti, orientaci v novém prostředí, manuální zručnost
První kontakt: Dvořáková Jitka, tel.: 267 227 312, Po - Pá 8 - 15 hod, e-mail: jitka.dvorakova@benesalat.cz . Náplň práce: Údržba strojů na oddělení slévárny, dodržování pracovních postupů a bezpečnosti práce. Požadujeme: Vzdělání nebo praxe v ...
První kontakt: Dvořáková Jitka, tel.: 267 227 312, Po - Pá 8 - 15 hod, e-mail: jitka.dvorakova@benesalat.cz . Náplň práce: Účast v projektových týmech pro zavádění nových projektů, spolupráce s kolegy na odd. technologie slévárny při návrhu nových ...
První kontakt: Dvořáková Jitka, tel.: 267 227 312, Po - Pá 8 - 15 hod, e-mail: jitka.dvorakova@benesalat.cz . Náplň práce: programování Off-line a On-line robota, dále základní parametrizace robota, oživení, uvedení do provozu a testování ...
První kontakt: Dvořáková Jitka, tel.: 267 227 312, Po - Pá 8 - 15 hod, e-mail: jitka.dvorakova@benesalat.cz . Náplň práce: Podpora výroby (nízkotlaké a gravitační lití) z pohledu technologie, tvorba technologických postupů a dalších výrobních ...
První kontakt: Nováková Jana Ing., tel.: 777 787 134, pondělí - pátek e-mail: jnovakova@meditox.eu osobně: v sídle firmy, pondělí - pátek. Požadavky: SŠ vzdělání - zaměření veterinární, medicínské, biologické, přírodovědné, zemědělské. Praxe ...