Volná místa catering Jihočeský kraj - Odborné vyučení bez maturity vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 5
Co požadujeme? - chuť a pozitivní přístup k práci - spolehlivost a pracovitost - praxe v oblasti gastronomie min. 5 let podmínkou, ideálně na pozici kuchař/ka - zkušenost s vedením menšího týmu kuchařů - zkušenost v komunikaci s dodavateli výhodou - ...
o Zkušenosti s prací v kuchyni vítány, ale vhodné i pro absolventy (délka praxe a zkušeností se odrazí na nástupní mzdě) o Uchazeč bude ochoten pracovat také na noční směny o Uchazeč bude zdvořilý a bude mít pozitivní přístup k práci i ...
znalost orientální kuchyně (arabské)
Kuchař/ka - Penzion Putim. Požadujeme: vyučení v oboru. Výhodou: praxe v oboru. Pracovní doba: jedna směna v rozmezí 9-21 hod. domluvou se zaměstnavatelem. Nabízíme: podnikové stravování. První kontakt: recepce@penzionputim.cz
Praxe nutná. Dlouhý/krátký pracovní týden nebo lze nastavit podle dohody. Nabízíme: 25 dní dovolené. Osobní, e-mailový nebo telefonický kontakt.
Uvedený termín nástupu je pouze orientační, nástup je možný ihned nebo dle dohody. Hledáme někoho na dlouhodobou spolupráci, po skončení smlouvy na dobu určitou bude nabídnuta smlouva na dobu neurčitou. Nabízíme: 5 týdnů dovolené. E-mailový nebo ...
Uvedený termín nástupu je pouze orientační, nástup je možný ihned nebo dle dohody. Hledáme někoho na dlouhodobou spolupráci, po skončení smlouvy na dobu určitou bude nabídnuta smlouva na dobu neurčitou. Nabízíme: 5 týdnů dovolené. E-mailový nebo ...
Praxe v oboru nutná, samostatnost. Osobní, e-mailový nebo telefonický kontakt.
Požadujeme: hmotná odpovědnost, časová flexiblita. Práce o víkendech a svátcích. Baristická praxe výhodou. Nabízíme: naturálie. První kontakt: Čunát Marek, tel.: 774 20 99 40 a domluvit si schůzku.
Pracovní doba: turnusové služby. Moderní kuchyně, práce v kolektivu. Požadujeme: spolehlivost, zkušenosti. U cizinců nepožadujeme znalost ČJ. Kontakt: p. Kovařík Radek, tel.: 731 131 991, e-mail: koji@koji-svitidla.cz nebo osobně na adrese ...