Volná místa catering Jihomoravský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek.
Telef.kontakt po-pá 8-17 hod. První kontakt se zaměstnavatelem pouze e-mailem. Výhoda praxe v oboru ale nevyžadujeme. Práce je na zaučení po nástupu do zaměstnání Motivační mzda, příjemné prostředí, přátelský kolektiv. Souhlas zaměstnavatele se ...
Telef.konktakt po-pá 8-17 hod. První kontakt se zaměstnavatelem pouze e-mailem. Výhoda praxe v oboru ale nevyžadujeme. Práce je na zaučení po nástupu do zaměstnání Motivační mzda, příjemné prostředí, přátelský kolektiv. Souhlas zaměstnavatele se ...
Požadavky: - chuť pracovat s lidmi, um vykouzlit úsměv a uspokojovat i nevyřčená přání hostů - nevyučené uchazeče firma ráda zaučí Zaměstnanecké výhody: - příspěvek na stravování - 100 % spropitného - proplacené přesčasy a svátky - možnost využívat ...
Práce v hotelu provoz od 7-19h, směny. Tedy o svátcích a prázdninách mimo autobusové spojení. Proto nutnost mít řidičský průkaz. Hotelové auto k dispozici pro svoz na směnu Zn-Vranov-Zn nebo mít zajištěnou dostupnost. Nejedná se o práci v kuchyni, ...
Požadavky: - zájem o práci ve svém oboru a nadšení - praxe výhodou, uchazeče bez praxe zaměstnavatel zaučí. - spolehlivost, samostatnost a zodpovědný přístup Zaměstnanecké výhody: - příspěvková organizace zřízená MO, příjemné pracovní prostředí na ...
Nástup možný i jinak - dle dohody. Turnusy - krátký dlouhý týden. Informace: - telefonicky - mailem (poslat zpětně kontakt)>
Znalost vietnamské kuchyně, Znalost vietnamského jazyka výhodou Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou
První kontakt e-mailem. Znalost receptur a postupů přípravy indických pokrmů. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (7:00 - 14:00) Nástup po domluvě možný ihned. požadavky: řidičský průkaz sk. B podmínkou, rozvoz pečiva v brzkých ranních hodinách, spolehlivost, časová flexibilita, dobrá pracovní morálka. V případě zájmu ...
Upřesňující informace: praxe v oboru podmínkou, zájem o gastronomii, nápaditost a tvůrčí duch v oboru gastronomie, ochta učit se novým věcem, schopnost pracovat v týmu, flexibilita, spolehlivost, zodpovědnost Zaměstnanecké výhody: stravování na ...