Volná místa catering Karlovarský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek.
Místo výkonu práce: Hotel Brussel, Anglická 515/4a, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden 6:00-19:00 h. Požadujeme: vyučení v oboru nebo 3 roky praxe, ...
POUZE PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM (OSOBY ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ) !!! Místo výkonu práce: Hlavní třída 661, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (3 roky). Nástup možný ihned. Výše mzdy: 100,- Kč/hod až 130,- Kč/hod. Zkrácený ...
Místo výkonu práce: Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (do 31.12.2022) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden 6:00-20:00 h. Požadujeme: vyučení v oboru nebo praxe v oboru, výhodou uchazečů je praxe v oboru, ...
Kontakt:: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Pracovní doba: 7:00-19:00 hodin, krátký-dlouhý týden. NL, RJ - výhodou. Prémie.. Kontakt - uvedený email: ...
Kontakt: Špak Luboš, e-mail: l.spak@gts-company.com Dobrá fyzická zdatnost,flexibilita,AJ-komunikativně
Místo výkonu práce: restaurace Na Gruntu, Lipná 45, Lipná. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné prodloužení. Nástup možný po dohodě. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden 10:00-22:00 h. Požadujeme: vyučení v oboru, praxe v oboru nutná. ...
Kontakt: Mutinská Lenka, e-mail: fb@hotelprezident.cz Hotel Prezident přijme do hlavního pracovního poměru číšníka/servírku. -vyučen/a v oboru, znalost ruštiny, němčiny, ukrajinštiny. Znalost pokladního systému ALTO, HORES. - praxe v oboru ...
Kontakt: Ricsovská Petra, e-mail: cfo@hotelis.cz Hotel Humboldt v centru Karlových Varů přijme číšníka/servírku do hotelové restaurace. Vyučen/a v oboru, příjemné vystupování. Základní znalost cizích jazyků (NJ, AJ, RJ).
Kontakt: Schertler Milan, tel.: 602 731 151, e-mail: fab@schlosspark.cz
Kontakt: Kubastova Barbora, tel.: 352 441 259, e-mail: personalni@carlsbadplaza CO OD TEBE OČEKÁVÁME: o zkušenosti v oblasti gastronomie o samostatnost, spolehlivost o kreativitu o znalost gastronomických trendů o trestní bezúhonnost OSM DŮVODŮ, ...