Volná místa catering Karlovarský kraj - Odborné vyučení bez maturity vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 8
Kontakt: Prokop Petr, e-mail: info@hotelion.eu Práce na krátký / dlouhý týden, neděle volné
Kontakt: Ayrapetov Artur, tel.: 776 880 888, e-mail: cafeemilia@email.cz 10:00 - 18:00 h. Náplň práce: organizace a zajištění plynulého chodu restaurace, přijímání a usazování hostů, - přijímání objednávek, stálá komunikace s hosty, - servírování ...
Kontakt: Sára Jaroslav Ing., e-mail: sara@hotelprezident.cz Hotel Prezident přijme do hlavního pracovního poměru číšníka/ servírku. Nabízíme: práci v mladém spolehlivém kolektivu, v dobré atmosféře, v krásném prostředí jednoho z nejlepších ...
Místo výkonu práce: Národní 15, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: 11,5 hodinová pracovní doba se začátkem směny v 6:00 h (směny jsou podle plánu směn, krátký x dlouhý týden). Požadujeme: spolehlivost, ...
Kontakt: Dufek Jiří, tel.: 602 425 804, e-mail: director@vitkovahora.cz
Růžička Pavel tel.: 602 105 262 Servírka/číšník - Restaurace Marconi v Lokti. Volat předem!
Kontakt: Kováčová Kateřina, tel.: 739093756, e-mail: kovacova.kaca@seznam.cz Prac.doba: 9:00 - 18:00 h. Příprava hotových jídel, česká kuchyně, výdej jídel, upřednostňujeme dlouhodobou spolupráci, požadujeme samostatnost, profesionální přístup a ...
Místo výkonu práce: Hotel Brussel, Anglická 515/4a, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden 6:30-19:00 h nebo 8:30-21:00 h. Požadujeme: příjemné vystupování, ...
Kontakt: Tůma Jan, tel.: 724799453, e-mail: tina.pernink@seznam.cz
Kontakt: Špačková Gabriela, tel.: 359 002 450, e-mail: spackova@thermal.cz Výroba pokrmů studené kuchyně a: výroba technologicky náročných specialit studené kuchyně, výroba dietních pokrmů. Aranžování bufetů a banketů, vydávání pokrmů. Zpracování a ...