Volná místa catering Královéhradecký kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 13
ČÍŠNÍK- SERVÍRKA Provozní doba (směnný provoz) denně 9,30-19,30 hod. Požadujeme: - praxe v oboru výhodou Nabízíme: - příspěvek stravování Nástup dle dohody.
Náplň práce: příprava pizzy, těstovin, kebabů, burgrů
V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem nebo telefonicky (10 - 20), příp. osobně (Restaurace Kobyla), kontaktní osoba: Hlinák Martin, tel.: 603 100 058, e-mail: hlinakm@gmail.com
Náplň práce: výpomocné práce při výrobě pečiva
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s předpokladem prodloužení, turnusové služby. Požadavky: vyučení v oboru. Kontakt telefonicky - pan Prouza Jiří, tel.: 606 652 124.
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s předpokladem prodloužení, turnusové služby. Požadavky: vyučení v oboru. Kontakt telefonicky - pan Prouza Jiří, tel.: 606 652 124.
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Nástup možný ihned. Mzda dle dohody. Požadavky: praxe v oboru, spolehlivost. Kontakt - paní Petrová Miluše, tel.: +420 775 003 335, e-mail: office@hotelstrelnice.cz (pro zaslání životopisu).
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Nástup možný ihned. Mzda dle dohody. Požadavky: praxe v oboru, spolehlivost. Kontakt - paní Petrová Miluše, tel.: +420 775 003 335, e-mail: office@hotelstrelnice.cz (pro zaslání životopisu).
Pozice je vhodná i pro cizince na zaměstnanecké karty.
Náplň práce: příprava a úprava příloh, zeleninové saláty, mytí nádobí Pracovní doba dle potřeby provozu vč. víkendů