Volná místa catering Královéhradecký kraj - Odborné vyučení bez maturity vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 4
KUCHAŘ - KUCHAŘKA Co požadujeme: - minimálně střední odborné učiliště (obor kuchař výhodou), praxe v oboru také výhodou - výhodou práce v kuchyni zdravotnického zařízení Co nabízíme: - trvalý pracovní poměr - náborový příspěvek ve výši 50 000,- Kč - ...
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby (flexibilní pracovní doba dle dohody). Nástup možný ihned. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dnů zdravotního volna, stravování za zvýhodněnou cenu, možnost ubytování, pracovní ...
Pracovní poměr na dobu neurčitou (možnost pracovněprávního vztahu i na dohodu o provedení práce), turnusové služby - 12hodinové směny v režimu krátký/dlouhý týden. Nástup možný ihned. Požadavky: vyučení nebo praxe v oboru, podmínkou zdravotní ...
ČÍŠNÍK- SERVÍRKA Provozní doba (směnný provoz) denně 9,30-19,30 hod. Požadujeme: - praxe v oboru výhodou Nabízíme: - příspěvek stravování Nástup dle dohody.
V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem nebo telefonicky (10 - 20), příp. osobně (Restaurace Kobyla), kontaktní osoba: Hlinák Martin, tel.: 603 100 058, e-mail: hlinakm@gmail.com
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s předpokladem prodloužení, turnusové služby. Požadavky: vyučení v oboru. Kontakt telefonicky - pan Prouza Jiří, tel.: 606 652 124.
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s předpokladem prodloužení, turnusové služby. Požadavky: vyučení v oboru. Kontakt telefonicky - pan Prouza Jiří, tel.: 606 652 124.
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Nástup možný ihned. Mzda dle dohody. Požadavky: praxe v oboru, spolehlivost. Kontakt - paní Petrová Miluše, tel.: +420 775 003 335, e-mail: office@hotelstrelnice.cz (pro zaslání životopisu).
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Nástup možný ihned. Mzda dle dohody. Požadavky: praxe v oboru, spolehlivost. Kontakt - paní Petrová Miluše, tel.: +420 775 003 335, e-mail: office@hotelstrelnice.cz (pro zaslání životopisu).
ČÍŠNÍK - SERVÍRKA Zkušenosti s prací v restauraci, znalost indické kuchyně, prac. doba dlouhý krátký týden 10.00 - 22.00 hodin.