Volná místa catering Moravskoslezský kraj - Plný úvazek vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 5
Místo výkonu práce: VZ Ovčárna pod Pradědem Požadujeme : vzdělání: střední odborné s výučním listem spolehlivost, zodpovědnost schopnost týmové práce občanskou bezúhonnost Nabízíme : možnost získat podnikovou garsonku náhrady při přijetí - ...
KO: Kysilková Jana, tel.: 725 859 383 - volejte Po - Pá 9:00 - 15:00 hod., e-mail: ostrava@jaspa.cz Místo je zřízeno pro OZP. Úklid administrativní budovy, včetně sociálních zařízení, sprch a šaten. Jen pro vážné a spolehlivé zájemce.
z:12/4/2024 Požadujeme: - vyučení v oboru, nejlépe s praxí. Nabízíme: - mimořádné odměny, dovolenou 25 dní, příspěvek zaměstnavatele na stravování, možnost stravování. Kontakt osobně na adrese J. Lady 1790, Frýdek-Místek, telefonicky, emailem.
KO: Vachutková Andrea, tel.: 602 264 487 (volejte v době 8:00 - 14:00 hod.), e-mail: dispecer@jaspa.cz Požadujeme: ŘP sk. B - aktivní řidič podmínkou, zodpovědný přístup k docházce a vykonané práci. Pouze ranní směna Po - Pá 6.00 - 18.00 ...
1. kontakt telefonicky v pracovní dny od 9-14 hodin, e-mailem. Tel.: 734 446 690, 731 589 931, e-mail: maanbasro@seznam.cz . Na VŘ s sebou donést zápočtový list od předchozího zaměstnavatele. Vhodné pro OZZ, OZP s max. 2. stupněm ...
1. kontakt telefonicky v pracovní dny od 9-14 hodin, e-mailem. Tel.: 734 446 690, 731 589 931, e-mail: maanbasro@seznam.cz . Na VŘ s sebou donést zápočtový list od předchozího zaměstnavatele. Vhodné pro OZZ, OZP s max. 2. stupněm ...
z:11/4/2024 Práce v riziku, kadmium. Kontakt osobně na adrese T. G. Masaryka 602, Frýdek-Místek, pondělí až pátek 7:30-13:00 hod., nebo telefonicky.
TŘ z:11/4/2024 Nabízíme: - pracovní smlouvu na 1 rok s možností prodloužení - pracovní dny pondělí až pátek 6:30-15:00 hod. - 25 dnů dovolené, možnost stravování. Kontakt telefonicky, emailem.
z:11/4/2024 Náplň práce: - Spolupráce při objednávání, přejímce, přezkušování, skladování a konzervaci zboží - Spolupráce při sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů - Přijímání kuchyňských objednávek - Volba vhodného technologického postupu pro ...