Volná místa profese pekař pro Moravskoslezský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 2
z: 19.1.2024 Místo vhodné i pro zaměstnaneckou kartu. Osobní kontakt: od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 10:00 hodin.
1. kontakt telefonicky: 732 547 576 Odpolední směny Zaměstnanecké výhody: stravné, příspěvek na PF, Multisport karta
výroba pizzy, výroba zmrzliny pracovní doba dle dohody Způsob kontaktu: osobně na adrese firmy
z: 21.12.2023, a:21.3.2024 Požadavky: vyučení nebo praxe v oboru gastronomie výhodou Kontakt: Iveta Skybová, telefonicky kdykoliv na č.: 732 252 953, e-mail: koupaliste.morkov@seznam.cz
Pracovní náplní je výroba pizzy a následně i prodej - v letním období zmrzlina. Místo výkonu práce: tř.Osvobození 1679/25, Karviná Masarykovo nám.92/29, Karviná
75121 Pekaři ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Požadujeme spolehlivost, pracovitost. Noční směna dle domluvy.
*KO: Římanová Irena, životopis zašlete na e-mail: saldo@slezska-pekarna.cz, tel.: 553 760 912 - volat od 6:30 do 13:30 hod. Práce na odpoledních a nočních směnách. Za práci nad rámec pracovních povinností udělení prémií. Praxe v oboru výhodou. ...
KO: Římanová Irena, tel.: 553 760 912 (volejte Po - Pá v době od 6.30 - 13.30 hod.), e-mail: saldo@slezska-pekarna.cz Praxe v oboru výhodou. Za práci nad rámec pracovních povinností možnost udělení prémií. Obsluha pekárenských strojů, dodržování ...
75121 Pekaři ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Požadujeme spolehlivost, pracovitost. Noční směna dle domluvy.
1. kontakt telefonicky v PO-PÁ 6:00-14:00 hodin, e-mailem. Tel.: 602 573 511, e-mail: ivana.dryslova@pekariaspol.cz Přijmeme pracovníky do výroby - obsluha pecí, obsluha dělících a mísících strojů a zařízení. Možnost karierního růstu na vyšší ...