Volná místa profese šéfkuchař pro Moravskoslezský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
51201 Kuchaři (kromě šéfkuchařů) ZamK Kontakt e-mailem, osobně po předchozí domluvě na tel.: 775 061 575, po - pá 9:00 - 17:00 hod. Příprava studených i teplých jídel. Pracovní doba: krátký-dlouhý týden, 12ti hodinové směny, včetně svátků a ...
Náplň práce: Kuchař/ka * Příprava a výdej jídel * Přímá komunikace s obsluhujícím personálem Požadujeme: * Spolehlivost, samostatnost, flexibilita, kreativita, pozitivní přístup * Zájem o řemeslo, ochotu učit se nové věci a pozitivní myšlení * Praxe ...
C04 z:15/2/2024 Kontakt emailem.
z:16.2.2024 CCo by Vás v práci čekalo? skvělá pracovní doba - ranní PO - PÁ, víkend patří Vám. Péče o váš tým - motivace, vedení, organizace práce a jejich podpora. Jako šéf kuchyně přijdete do styku nejen s vařečkou, ale i s počítačem. Řízení ...
51201 Kuchaři (kromě šéfkuchařů) ZamK Kontakt e-mailem, osobně po předchozí domluvě na tel.: 775 061 575, po - pá 9:00 - 17:00 hod. Příprava studených i teplých jídel. Pracovní doba: krátký-dlouhý týden, 12ti hodinové směny, včetně svátků a ...
z:21/12/2023 A:17/1/2024 Relax centrum Třinec - V našem týmu přivítáme šikovného kuchaře / kuchařku se zájmem o profesi a dlouhodobou spolupráci. Restaurace v centru města Třince. Nástup možný ihned. Požadujeme: - Vzdělání v oboru, Praxi, ...
TŘ z:18/12/2023 Požadujeme: - zkušenost z gastro prostředí, kreativitu, pozitivní myšlení, týmového ducha. Nabízíme: - férové platové ohodnocení, práci v přátelském kolektivu, nástup ihned. Kontakt osobně po předchozí telefonické domluvě, ...
TŘ 14/12/2013 Náplň práce: - koordinace komplexního procesu výroby jídel - sestavování jídelních lístků. Požadujeme: - vyučení v oboru. Výhodou: - praxe v oboru. Nabízíme: - vývojovou mzdu, základní nástupní mzdu bude stanovena dle dovedností a ...
A02 z:5/1/2021 (ZamK) a:10/11/2021 Práce v asijské restauraci. Požadujeme velmi dobrou znalost přípravy pokrmů tradiční čínské kuchyně. Čínský jazyk vítán. Kontakt telefonicky.
1. kontakt telefonicky v Po-Pá v době 8-16 hodin, e-mailem. Tel.: 603 801 103, e-mail: janeckova.gastro@gmail.com Požadujeme spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost a možnost celkového vedení kuchyně, ŘP skupina B, kreativitu při plánování akcí. ...