Volná místa catering Moravskoslezský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek.
1. kontakt telefonicky od 8:00 do 22:00 hod. tel: 733 419 115. Požadujeme člověka s praxí v oboru. Nástup IHNED.
z: 12.3.2024. Místo výkonu práce Valašské Meziříčí. Místo vhodné pro OZP. Možnost práce i na zkrácený úvazek (25 hod. týdně) Přijmeme pracovníka úklidu: - pozice vyhrazena pro OZP - snížený úvazek - směnnost dle dohody a potřeby na ...
1. kontakt e-mailem: obchod@filobat.cz Směnnost: 1 směna, pružná pracovní doba. Vhodné i pro absolventy, OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Nástup IHNED.
z: 6.3.2024, a:8.4.2024 krátký dlouhý týden Zaměstnanecké výhody: personální strava a nápoje zdarma, pracovní obuv, přátelský kolektiv, stabilní zázemí, stálý kolektiv Informace poskytne: Zdeněk Suda, tel; 739 600 430, e-mail: provozni@troyer.cz
z: 6.3.2024 Náplň práce: čištění zeleniny, příprava těsta, umývání nádobí, telefonický příjem objednávek Kontaktní osoba: p. Rudolf Lysek, telefonicky na č. 608 763 808 denně od 9 -19 hod., e-mail: rudalysek@seznam.cz
51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně 14-17 hod. na adrese pracoviště. Pracovní doba 14-22 (krátký, dlouhý týden) Po-Ne. Pomocná síla do kuchyně.
*KO: Horáková Simona Mgr., e-mail: info@zsedvardabenese.cz; paní Vránová tel.: 736 292 136. Úvazek 40 hodin týdně. Dělené směny Po - Pá 6:00 - 9:00 hod; 13:00 - 18:00 hod. Pracoviště ZŠ Edvarda Beneše, Opava. Pracovní poměr na dobu určitou s ...
KO: Janoštíková Petra, tel.: 734 236 622 - volejte Po - Pá 6:00-14:30 hod., e-mail: prace@semix.cz. Máte rádi vůni a chuť čerstvého pečiva? Staňte se součástí našeho pekařského týmu. Co budete mít na starosti: - Vážení a odměřování přísad pro ...
KO: Janoštíková Petra, tel.: 734 236 622 - volejte Po - Pá: 6:00 -14:30 hod., e-mail: personalni@semix.cz. Máte rádi vůni a chuť čerstvého pečiva? Staňte se součástí našeho pekařského týmu. Co budete mít na starosti: - vážení a odměřování přísad ...
C04 25/4/2024 Požadujeme: - vyučení v oboru - předložení výpisu z RT - zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti - spolehlivost a zodpovědnost. Nabízíme: - možnost získání praxe a pracovních zkušeností s přípravou jídla dle dietního systému - ...