Volná místa profese kuchař pro Pardubický kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 7
Požadujeme -Organizační schopnosti, proaktivita, dobré komunikační schopnosti, orientace v novém prostředí, manuální zručnost Nabízíme -Zajímavé mzdové ohodnocení Pracovní doba 11:00 - 19:00. První kontakt e-mailem (cekoin@atlas.cz).
Místo výkonu práce: Chroustovice Požadujeme: vzdělání v oboru Kuchař Pracovní náplň: výuka odborného výcviku Strukturovaný životopis zasílejte na email: jbalek@chroustovice.cz, pro osobní pohovor budete kontaktováni ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 40 dní ...
Místo výkonu práce: Medkovy Kopce č.p. 35 POŽADAVKY: praxe v oboru vítána, spolehlivost, chuť vařit dobrá jídla a nebát se experimentovat ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: kvalitní práce bude odměněna motivujícími podmínkami, zajímavé prostředí, dobrý kolektiv, ...
Praxe v oboru vítána, ohodnocení dle výkonu. Možnost zkráceného úvazku. Zaměstnanecké výhody: firemní stravování, speciální příplatek za práci v sobotu. Bližší informace na telefonu 775 560 561 (po - pá, 8 - 20) nebo emailu: info@countrysteak.cz
Nástup možný ihned Požadujeme: - spolehlivost - zájem se učit - samostatnost Možnost zkráceného úvazku, DPČ, DPP Nabízíme: - možnost přespání mezi směnami Kontakt: telefonicky nebo e-mailem
MÍSTO VÝKONU: nám. Přemysla Otakara II. č.p. 184, Vysoké Mýto-Město, 566 01 Vysoké Mýto KONTAKT: Arsim Koci, e-mailem : arsim81@seznam.cz
Požadujeme -Organizační schopnosti, proaktivita, dobré komunikační schopnosti, orientace v novém prostředí, manuální zručnost Nabízíme -Zajímavé mzdové ohodnocení První kontakt e-mailem.
2 směny - dlouhý/krátký týden NABÍZÍME: - možnost bydlení - zaměstnanecké výhody KONTAKT: telefonicky, e-mailem nebo osobně
Výroba italské pizzy přesně podle receptury, pečení sendvičů, příprava surovin, udržování čistoty prodejny. Pracovní doba 8.00 - 19.00, krátký/dlouhý týden. První kontakt e-mailem nebo telefonicky v pracovní dny po 14.00 hod.
Příprava salátů, omáček, úklid pracoviště, manipulace s šiš kebabem (do a z mrazáku), pomocné práce při přípravě pokrmů. Zvedání těžkých břemen. Pracovní doba: 09:00 - 17:30 13:30 - 22:00 10:00 - 18:30 Praxe v oboru výhodou. První kontakt e-mailem ...