Volná místa profese pekař pro Pardubický kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 3
MÍSTO VÝKONU: Hrušová č.p. 127, 565 55 Hrušová KONTAKT: telefonicky, email nebo osobně (Hrušová 127, 565 55 Hrušová, Po - Pá, 6.00 - 14.00)
Místo výkonu Pardubice. Výroba pekařských a cukrářských výrobků, kde přavažuje ruční práce. Požadujeme: řidičské oprávnění sk. B - nutné První kontakt osobně (Přerovská 536, Pardubice - výrobna).
Kontakt telefonicky PO-PÁ od 8:00 do 14:00 hodin nebo e-mailem na adresu jana.machova@frostfood.cz. Náplň práce: - navažování surovin dle receptur - míchání těsta na pizzu, obsluha pekařské linky - vedení výrobních pekařských záznamů, úklid ...
Pracoviště: Technologická č.p. 829/16, Olomouc. Pro vyučené pekaře s praxí nabízíme ranní směny - pondělí až pátek. Nutný zdravotní průkaz a dobrý zdravotní stav. První kontakt možný POUZE mailem nebo telefonicky.
ZmK výroba zmrzliny a cukrovinek první kontakt telefonicky PO-PÁ 9,00-12,00
První kontakt: Kerecman Martin, tel.: 735 171 818, 8 - 13 hod, e-mail: kolinska-pekarna@centrum.cz, osobně: Brankovická 113, Kolín 5, Po - Pá 8 - 12 hod. Přijmeme samostatného pekaře s praxi. Požadujeme: Šikovnost, orientaci v potravinářském ...
Náplň práce: výpomocné práce při výrobě pečiva
Pro indickou restauraci. Znalost přípravy jídel v indické troubě (Tandoor). Prac. doba turnusová, 11-22.00 hod. Kontakt: telefonicky, e-mailem.
Kontakt osobně na základě telefonické domluvy, emailem, telefonicky. mísič těsta, obsluha pecí, tvarování výrobků spolehlivost, dobrý zdravotní stav možnost vyučení na pracovišti Zaměstnanecké výhody: možnost ubytování pro zaměstnance mimo Olomouc
Noční směny. Požadujeme: výrobu burek, pizza, balkánské speciality, bílé pečivo. První kontakt osobně nebo telefonicky.