Volná místa catering Plzeňský kraj - Základní vzdělání vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 8
Znalost středomořské kuchyně, příprava ryb a mořských plodů.
Požadujeme: znalost přípravy indické kuchyně, znalost obsluhy pece - kotel tandoor Kontakt: nejdříve telefonický p. Bihsnu Banadur Rayamajhi 725 506 797
Znalost turecké kuchyně, znalost tureckého jazyka pro komunikaci s dodavateli, přesnost, spolehlivost. Zaměstnanecké výhody: odměny, prémie.
Kontaktní osoba: Kopelentová Martina, tel.: 734188411 (8-17 h), e-mail: Martina.kopelentova@hospodska.cz
Požadujeme praxi min. 1 rok v indické - nepálské kuchyni - nutná znalost indické kuchyně a koření.
Způsob prvního kontaktu zájemce o volné místo se zaměstnavatelem: e-mailem Do rozvíjejícího gastro provozu hledáme kuchaře. Zkušenost v oboru výhodou, ne však podmínkou.