Volná místa catering Zlínský kraj - Odborné vyučení bez maturity vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 2
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava a výdej běžných druhů jídel a moučníků, příprava polévek a příloh k hlavním jídlům - Požadavky pro vznik pracovního poměru: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, znalost provozu kuchyně, pracovitost, ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava a výdej běžných druhů jídel a moučníků, příprava polévek a příloh k hlavním jídlům - Požadavky pro vznik pracovního poměru: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, znalost provozu kuchyně, pracovitost, ...
příprava obědového menu, minutek a rautů, práce v zavedené restauraci, vyučení v oboru, stravování na pracovišti, prac. poměr na 1 rok s možností prodloužení, životopis na e- mail
pracoviště Kroměříž - Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru výhodou, spolehlivost, flexibilita - PD Po-Pá, 6:00-14:30 hod., plat stanoven dle nař. vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění ...
PRACOVIŠTĚ Kroměříž - Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru výhodou - doba určitá 1 rok s možností prodloužení, pracovní doba Po-Pá, 6:00 -14:30 hod. - Benefity: příspěvek na penzijní nebo doplňové připojištění, stravování ve školní jídelně - ...
pracoviště Šenk Rusava (Hotel Rusava) - Náplň práce: obsluha hostů, práce za barem, úklid, práce s pokladnou - Požadavky: praxe v oboru výhodou, komunikativnost - Benefity: strava na pracovišti, ubytování v rámci pracovní doby - střídání krátkého a ...
praxe v oboru, pozitivní, pečlivý a zodpovědný přístup k práci, schopnost práce v týmu a ochota pracovat i o víkendech, práce v přátelském kolektivu, spolupráci se zkušenými kolegy, firemní stravování, kontakt telefonicky (8.00 - 16.00 hod.) nebo ...
Nástup možný IHNED Hlavní náplň práce: svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování * spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností * příprava ...
prac. doba 5.00 - 13.00 hod., nutný potravinář. průkaz, osobní kontakt možný po tel. domluvě