Volná místa profese event specialist pro Zlínský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Co vás čeká? - péče o hosty v hotelové restauraci - objednávání/ kasírování - dodržování gastro pravidel - příprava kongresů, školení, svateb, oslav - inventarizace a zodpovědnost za zboží - udržování pořádku na pracovišti - umět dobře poradit ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava všech pokrmů ve velkokapacitním zařízení, příprava domácích i zahraničních pokrmů, včetně příloh, specialit studené kuchyně, moučníků apod. - Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, ...
výroba technologicky náročných teplých jídel, specialit studené kuchyně nebo samostatná výroba jídel v souladu se závaznými výživovými normami, včetně dietního stravování, stanovování technolog. postupů, jejich kalkulace a kontrola, sestavování ...
Zkušenosti s asijskou kuchyní, zejména japonské sushi a vietnamské speciality
Bowling herna, jejíž součástí je restaurace je zaměřená na speciality indické a nepálské národní kuchyně, vyznačující se speciálními postupy přípravy pokrmů, za použití speciálního koření a originálních receptur. Tyto postupy, receptury a vlastnosti ...
Zkušenosti s asijskou kuchyní, zejména japonské sushi a vietnamské speciality, znalost vietnamského jazyka výhodou. V případě zájmu kontaktujte e-mailem.
Zkušenosti s asijskou kuchyní, zejména japonské sushi a vietnamské speciality výhodou Pracovní doba 9:00 - 17:30 nebo 14:00-22:30.
Bowling herna, jejíž součástí je restaurace je zaměřená na speciality indické a nepálské národní kuchyně, vyznačující se speciálními postupy přípravy pokrmů, za použití speciálního koření a originálních receptur. Tyto postupy, receptury a vlastnosti ...
Bowling herna, jejíž součástí je restaurace je zaměřená na speciality indické a nepálské národní kuchyně, vyznačující se speciálními postupy přípravy pokrmů, za použití speciálního koření a originálních receptur. Tyto postupy, receptury a ...
KUCHAŘI* Indická a nepálská restaurace je zaměřená na speciality indické a nepálské národní kuchyně, vyznačující se speciálními postupy přípravy pokrmů, za použití speciálního koření a originálních receptur. Tyto postupy, receptury a vlastnosti ...