Nejnovější nabídky volných míst z oboru Catering ve Vašem regionu.
Oborový pracovní server zaměřený na práci v Cateringu, umožňuje hledání volných míst dle profese, regionu nebo konkrétního zaměstnavatele.
z:24/4/2024 (HPP, DPP) Výhodou: - praxe. Nabízíme: - stravenkový paušál - možnost plný/zkrácený úvazek. Kontakt osobně, telefonicky, emailem.
Kontakt: Gogova Natalia, e-mail: rubinobchod@gmail.com Hledáme na HPP číšníky a servírky, praxe v oboru a znalost cizích jazyků výhodou, požadujeme pracovitost a spolehlivost
ZamK; První kontakt e-mailem;
Kontakt: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Hotel v centru KV přijme servírku. Pracovní doba: 7:00-19:00 hodin, krátký-dlouhý týden. Znalost NJ, RJ je výhodou. Prémie. Kontakt - uvedený email: ...
Roční prémie, příspěvek na dovolenou, na penzijní nebo životní pojištění, možnost zkráceného úvazku Osobní (v pracovní dny od 8,00 - 14,00 hod.) nebo telefonický kontakt.
KO: Závorka Hynek, Bc., tel.: 553 760 571, e-mail: zavorka@charitnidomov-opava.cz Životopis zašlete na e-mail: zavorka@charitnidomov-opava.cz, popř. písemně na adresu: Česká katolická charita, Charitní domov Opava, Kylešovská 8, 746 01 Opava. Jedná ...
VYHRAZENO pro OZP. První kontakt E-MAILEM: iva.sykorova@hotel-maria.cz Hledáme uchazeče na částečný úvazek, práce je určená pro OZP pracovníky (osoby bez OZP prosím nepište). Náplň práce: úklidy v domácnostech a kancelářích. Směny max. 5 hodin ...
Do našeho hotelu Courtyard by Marriott Brno hledáme zkušeného uchazeče na pozici Kuchař / Demi Chef de Partie Práce je vhodná pro zaměstnance, kteří se chtějí rozvíjet ve špičkové kuchyni se skvělým zázemím mezinárodní společnosti a milým týmem. Co ...
pracoviště Ranč Kostelany - Náplň práce: zodpovědnost za kompletní servis pro hosty, servírování a podávání nápojů a jídel, poskytnutí bližších informací o konzumovaných nápojích a pokrmech, zajištění objednávek a jejich doručení ke konkrétním ...
51203 Pomocní kuchaři Zamk. první kontakt e-mailem, osobně po předchozí tel. domluvě Upřesňující informace: - znalost receptur a postupu přípravy indických pokrmů - doložitelná praxe alespoň 1 rok