Volná místa profese šéfkuchař vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 3
Místo výkonu práce: Dr. Pohoreckého 151/3, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné prodloužení. Nástup možný ihned nebo dle domluvy. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden (12-ti hodinové směny). Náplň práce: ...
1. kontakt telefonicky v Po-Pá v době 8-16 hodin, e-mailem. Tel.: 733 666 254, e-mail: paja.gastro@gmail.com Požadujeme: spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost, pozitivní přístup. Mimořádné ohodnocení za ŘP sk. B- aktivní řidič. Praxe v oboru ...
Kontakt telefonicky. Náplň práce: - příprava pokrmů, minutkové kuchyně, příloh a salátů - moderní gastronomie - práce PO - PÁ, pouze ranní směna. Nabízíme: - možnost osobního růstu a vzdělávání - možnost školení na kuchařských kurzech - práce v ...
příprava obědového menu, minutek a rautů, práce v zavedené restauraci, vyučení v oboru, stravování na pracovišti, prac. poměr na 1 rok s možností prodloužení, životopis na e- mail
Náplň práce: • dodržování výrobních postupů • výroba a výdej pokrmů (běžných i dietních) určených pro klienty Domova, zaměstnance a terénní pečovatelskou službu • opracování a úprava masa • obsluha kuchyňských strojů Co očekáváme: • chuť do ...
-první kontakt se zaměstnavatelem: Štěpán Šafařík,739140104,alcaponemnisek@pizzeriaalcapone.cz -znalost srbského a anglického jazyka z důvodu komunikace, časová flexibilita
Upřesňující informace: znalost vietnamského jazyka výhodou ( s ohledem na komunikaci se zaměstnavatelem a dalšími zaměstnanci ). Pro zajištění provozu jsou nutné zkušenosti s vařením vietnamské kuchyně. Zaměstnanecké výhody: stravování v ...
27.3.2024 - práce kuchaře. I bez vzdělání. Pracovní doba 8:00-16:00, 10:00-18:00, vhodná znalost vietnamštiny. KONTAKT: Nguyen Bao Quoc, tel.: 776 871 993, 773 681 995, e-mail: nguyenanhtuczech@gmail.com Místo výkonu práce: Hustopeče
Náplň práce: Příprava pokrmů teplé i studené kuchyně. Požadavky: dochvilnost, spolehlivost, chuť k práci Pracovní doba dle domluvy, krátký / dlouhý týden Výhody: podnikové stravování, možnost ubytování, bonusy První kontakt: Štrbíková Eliška, tel.: ...
První kontakt osobně nebo e-mailem. Upřesňující informace: italská kuchyně, pizza pasta Zaměstnanecké výhody: dotovaná strava, odměny, prac. oblečení Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.