Volná místa profese cukrář pro Moravskoslezský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 2
75122 Cukráři (kromě šéfcukrářů) ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Požadujeme spolehlivost, pracovitost. Pracovní doba: 6-18 hod.
Požadujeme - zdravotní způsobilost, zdravotní průkaz, výhodou - zkušenost v oboru. Náplň práce - výroba listového a plundrového těsta a výrobků z nich, výroba koláčů. Jedná se pouze o ranní směny - od 5:00, dle dohody od 7:00. Životopis zaslat na ...
z: 09.03.2023 a: 21.12.2023 Místo vhodné i pro občany EU, cizince a zaměstnaneckou kartu. Náplň práce: - výroba jadranské zmrzliny, - pečení balkánských specialit. Po zapracování možnost navýšení mzdy. Kontakt: p. Ahmet Efendiler, telefonicky na ...
A02 z:15/11/2021 (ZamK) Kontakt emailem. Pracovní doba neděle až pátek. Náplň práce: - výroby pity, burku, pizzy, tortil, pečiva - výroba cukrářských výrobků a balkánských specialit. Požadujeme: - znalost receptur a přípravy specialit balkánské ...
A02 z:18/10/2021 (ZamK) Kontakt telefonicky 777 633 002, e-mailem kreci.m@seznam.cz Pracovní doba neděle až pátek. Náplň práce: - výroby pity, burku, pizzy, tortil, pečiva - výroba cukrářských výrobků a balkánských specialit. Požadujeme: - znalost ...
C04 z:8/6/2021 (ZamK, progr KZ) a:18/12/2023 Výroba cukrářských výrobků. Kontakt emailem.
KONTAKT - tel.: 606 603 044, e-mail: dorticky.od.janicky@seznam.cz Nástup IHNED
Pracovní doba 05:30 až 14:00hod. Náplň práce: ruční výroba tradičních zákusků Požadujeme: vyučení v oboru Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Vít Pokorný: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: paulla11@post.cz; - telefonicky (pondělí ...
Nástup možný IHNED. Požadujeme: nutná praxe při výrobě cukrovinek Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Ebrar Melani: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: ebrarmelani@gmail.com - telefonicky na čísle 777 147 346
Požadujeme znalost albánštiny, turečtiny nebo makedonštiny. ov.22.8.23