Volná místa profese lisař/ka, venkovní úklid pro Moravskoslezský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 5
51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt: Předem volat na č. 778 037 988 a domluvit si schůzku nebo pište na e-mail: veraernestova@seznam.cz Nová čínská restaurace potřebuje pro zajištění provozu pomocné kuchaře se znalostí originální čínské kuchyně. ...
KO: Somar Katebah, tel.: 775 194 886 Pracovník bude vykonávat profesi Kuchař/-ka sýrijské a arabské kuchyně v provozovně - Rychlé občersrvení na adrese Ostravská 1946/16b, 748 01 Hlučín
z:27.2.2027 - práce PO-PÁ - zkrácený úvazek 6 hodin/den - nástup možný ihned Info.: na tel.: 773 838 113 od 8.00 do 15.00 hod., e-mail: tempo@bempo.cz,
řidičský průkaz sk B
z: 6.3.2024 Náplň práce: čištění zeleniny, příprava těsta, umývání nádobí, telefonický příjem objednávek Kontaktní osoba: p. Rudolf Lysek, telefonicky na č. 608 763 808 denně od 9 -19 hod., e-mail: rudalysek@seznam.cz
51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt: e-mailem arenakebab@seznam.cz, telefonicky Po-pá 10:00 - 11:00 hod. na č. 601 339 434, osobně po předchozí tel. domluvě 13-14 hod. Zkušenosti s tureckou kuchyní, s pečením tortill a chlebů pro kebab. Náplň ...
z: 30.11.2023 a: 21.12.2023 Místo vhodné i pro OZZ, občany EU a cizince. Náplň práce: - pomocné a přípravné práce v kuchyni. Kontakt: Vladimír Mamula, telefonicky na čísle 721 912 138, denně od 13:00 -15:00 hod., e-mail: restauracenaobci@seznam.cz
KO: The Anh Nguyen, tel.: 792 613 370, e-mail: nguyenthinhung7677@seznam.cz Požadujeme základní znalost vietnamské kuchyně. Pracoviště Vítkov, nástup dle dohody. Pracovní doba Po - Pá 10:00 - 21:00, So - Ne 11:00 - 20:00 hod.
51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt: osobně po předchozí tel. domluvě, telefonicky 736 512 049, e-mailem k.dusikova@seznam.cz Praxe v thajské kuchyni 5 měsíců.
51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt telefonicky Po-Pá 10-12 hod. na č. 724 513 674, e-mailem mariana.santos@post.cz, osobně po předchozí domluvě na adrese restaurace. Výhodou: ŘP sk. B, PT, AJ, praxe, zkušenosti s přípravou ryb a mořských plodů.