Volná místa profese lisař/ka, venkovní úklid pro Moravskoslezský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 6
z: 02.01.2023, a: 26.4.2024 - vyhrazeno pro OZP - pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby s invalidním důchodem dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. - pracovní doba 2x týdně bude domluvena dle časových možností uchazečů - nástup možný ...
51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt telefonicky Po-Pá 7-15 hod., e-mailem, osobně - adresa bude upřesněna po předchozí telefonické domluvě. Znalost asijské, korejské kuchyně. Praxe v oboru min. 1 rok. Pracovní doba: 5:00 - 13:30 hod. Zaměstnanecké ...
51203 Pomocní kuchaři ZamK Pracoviště: Rudná 114, Ostrava - Zábřeh Kontakt: e-mailem, telefonicky 8:00 - 11:00 hod., osobně po předchozí tel. domluvě 13-14 hod. Zkušenosti s tureckou kuchyní, s pečením tortill a chlebů pro kebab. Náplň práce: ...
z: 19.9.2023, a: 30.11.2023 Pracovní doba: sobota nebo neděle od 6.00 - 14.00 hodin Info: Lubomír Kupčík, 731 145 580, lubomir.kupcik@mgls.cz
* KO:Schneiderová Sarah, tel.: 731 103 451, 603 575 197. Nabídku zašlete na e-mail: schneiderova.sarah@gmail.com nebo dalibor.schneider@seznam.cz. V případě zájmu přiložte do odpovědi inzerátu základní informace o své osobě (nejlépe přiložte ...
KO: Janoštíková Petra, tel.: 734 236 622 - volejte Po - Pá 6:00-14:30 hod., e-mail: prace@semix.cz. Máte rádi vůni a chuť čerstvého pečiva? Staňte se součástí našeho pekařského týmu. Co budete mít na starosti: - Vážení a odměřování přísad pro ...
KO: Hana Hawliková, tel. 605 272 337, hawlikova@hawlik.cz. První kontakt e-mailem nebo telefonicky. Vzdělání nerozhoduje, praxe výhodou. Nástup možný ihned.
KO: Satveer Singh, tel.: 734 383 958, email: tasteofindiaopava@gmail.com Požadujeme jazyk hindi. Pracoviště Opava. Pracovní doba PO - PÁ od 6:00 do 14:00 hod.
75122 Cukráři (kromě šéfcukrářů) ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Požadujeme spolehlivost, pracovitost. Pracovní doba: 6-18 hod.
z: 4.11.2023 - osobní kontakt Petřvald 94 - plánování jídel, příprava a vaření potravin, - plánování a koordinace práce a dohled nad prací pomocného kuchaře; - kontrola kvality potravin; - vážení, měření a míchání ingrediencí podle receptů a ...