Volná místa catering Zlínský kraj - Základní vzdělání vše přehledně rozdělené podle nejnovějších nabídek. - strana 11
Prac.doba: od 15.00 hod. do 21.00 hod. Požadavky: vyučení v oboru výhodou, ne však podmínkou zaučíme, chuť do práce, pracovitost, spolehlivost. Náplň práce: samostatná výroba pekařských výrobků. POZN: Zájemci se hlásí tel nebo osobně.
V MADIO náplň práce: - Pravidelný týdenní úklid kancelářských prostorů a kuchyňky (celkem 9 místností): utírání prachu na poličkách, stolech, obrazech atpod., vytírání podlahy, vysávání koberců, vynesení odpadkových košů, mytí veškerého nádobí (s ...
Požadavky: základní znalosti přípravy asijských pokrmů a zpracování mořských ryb, odolnost vůči stresu, pečlivost, cit pro čistotu a pořádek na pracovišti. První kontakt: na tel. 773 982 885, nebo e-mailem na: ngox.ape@gmail.com.
Pracoviště Břest - Náplň práce: příprava surovin, výdej obědů, úklid kuchyně - Požadavky: praxe v oboru, samostatnost, flexibilita - práce na dohodu o provedení práce nebo dohodu o pracovní činnosti - Benefity: podnikové stravování - Kontakt: ...
Pracoviště Břest - Náplň práce: obsluha zákazníků, úklid restaurace, - Požadavky: praxe v oboru vítána (není podmínkou), samostatnost, flexibilita - práce na dohodu o provedení práce nebo dohodu o pracovní činnosti - Kontakt: osobní kontakt v místě ...
pracoviště Kroměříž - Požadavky: praxe v oboru výhodou, samostatnost, spolehlivost, komunikativnost, flexibilita, zájem o obor a chuť pracovat - práce na HPP, možnost práce i na dohodu (DPP nebo DPČ), PD krátký/dlouhý týden, otevírací doba Po-Ne ...
Komunikace, pracovitost, loajalita, práce v kolektivu. V případě zájmu kontaktujte e-mailem.
obsluha pivnice, prac. doba 16.00 - 24.00 hod., možnost též Dohody o provedení práce nebo Dohody o prac. činnosti, spolehlivost, bližší informace osobně po tel. domluvě (10.00 - 18.00 hod.)
Náplň práce: prostírání stolů čistým stolním prádlem, příbory, nádobím a sklenicemi,vítání zákazníků a nabízení jídelních a nápojových lístků,přijímání objednávek na pokrmy a nápoje a jejich předávání do kuchyně nebo zaměstnancům u baru. POZN: ...