Volná místa profese event specialist vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 4
nutná dovednost:specializace na indickou kuchyni, znalost receptů a postupů indické kuchyně a přípravy indických pokrmů, minimálně 3 letá praxe v oboru indické kuchyně, výhodou je jazyková znalost-hindšťina
Kuchař se specializací na tuniskou kuchyni. Obědy zdarma. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
specializace na cizineckou klientelu Způsob kontaktu: životopis zasílat na e-mail
51201 Kuchaři (kromě šéfkuchařů) ZamK Místo výkonu práce: Hlavní třída 6179/43a, Ostrava - Poruba Kontakt osobně po předchozí telefonické domluvě na adrese pracoviště. Tel. 604 542 011. Požadavky: 2 roky praxe v přípravě asijských pokrmů a ...
A02 z:18/10/2021 (ZamK) Kontakt telefonicky 777 633 002, e-mailem kreci.m@seznam.cz Pracovní doba neděle až pátek. Náplň práce: - výroby pity, burku, pizzy, tortil, pečiva - výroba cukrářských výrobků a balkánských specialit. Požadujeme: - znalost ...
51201 Kuchaři (kromě šéfkuchařů) ZamK Kontakt osobně na adrese pracoviště, telefonicky 608 834630. Požadujeme: praxi v oboru (1 rok), znalost receptur a přípravy specialit turecké kuchyně, dodržování hygienických standardů, komunikace s ...
Náplň práce: - Výroba domácí jadranské zmrzliny a cukrářských výrobků balkánské kuchyně a jejich expedice. - Výroba pizzy, tortil a pečiva. - Sestavování nabídky balkánských specialit a obnova nabízeného sortimentu dle sezónnosti a odpovědnost za ...
A02 z:15/11/2021 (ZamK) Kontakt emailem. Pracovní doba neděle až pátek. Náplň práce: - výroby pity, burku, pizzy, tortil, pečiva - výroba cukrářských výrobků a balkánských specialit. Požadujeme: - znalost receptur a přípravy specialit balkánské ...
odpovídá za řádný chod kuchyně - vyhotovuje výdejky na jednotlivé dny, vede denní záznamy přípravy pokrmů a odpovídá za množství vydaných porcí - výroba běžných druhů jídel - zabezpečuje výrobu teplých jídel a moučníků podle platných ...
51201 Kuchaři (kromě šéfkuchařů) ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem, osobně v provozovně v úterý a čtvrtek po předchozí tel. domluvě. Náplň práce: - příprava a ošetřování základních druhů surovin určených k výrobě jídel - výroba teplých jídel, ...